ЗА НАС

БАЛКАНИЯ ИМПЕКС е вносител на алуминиеви профили и системи за изработка на външни ролетни щори и противонасекомни мрежи.
Поддържа на склад профили и аксесоари за най-търсените на пазара системи, и може да внесе по индивидуална поръчка компоненти за по-нестандартни системи.
Свържете се с нас за да ви изготвим индивидуална оферта.

Партньорство

Чрез благонадежност, доверие и съдействие ние изграждаме основата на нашия успех, а това е именно партньорството. Така ние и нашите партньори заедно се движим напред. Защото само чрез коректно и дългосрочно сътрудничество може да се породи истинският успех с тенденцията за растеж.

Качество

БАЛКАНИЯ ИМПЕКС е заложила на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на целта, ние внасяме и дистрибутираме артикули с доказано качество и артактивни цени. Този факт ни дава увереност да твърдим, че предлагаме най-доброто на нашите клиенти.

Оптимизация

БАЛКАНИЯ ИМПЕКС постоянно обновява и допълва своето портфолио. Така винаги сме добре подготвени да отговорим на нуждите на клиентите си, следвайки пазарните тенденции.

Основни етапи

Кратка история на компанията

Май 2016

Създаване на компанията.

Февруари 2017

Компанията разширява дейността си.
Открива първата си складова база на площ от 200 кв. м в гр. Пловдив.

Март 2018

Балкания Импекс започва разработване на собствена система за плисе комарници.

Април 2019

Компанията разширява портфолиото си с аксесоари за дограма.

Май 2020

В условията на безпрецедентна до този момент пандемична криза, Балкания Импекс не само запазва позициите си на българския пазар, но се превръща и в един от основните доставчици на профили за външни ролетни щори и комарници в страната.

Юни 2021

Балкания импекс разширява клиентската си мрежа, чрез дистрибуция на територията на цялата страна.
Компанията отбеляза с партньори, клиенти и приятели 5-тата си годишнина.

Март 2022

Балкания Импекс смени локацията си, с цел улесняване на достъпа на партньорите си. Новата складова база е с по-голяма  площ, което позволява да се поддържа налична по-голяма номенклатура от стоки.

Отзиви

Какво казват другите за нас